Onze diensten

EPB

(Energieprestatie en binnenklimaat)

Bij de verplichte EPB verslaggeving berekenen we, na een eerste bespreking, de energienormen van uw gebouw. Deze berekening wordt met u besproken en waar nodig bijgestuurd. In ons professioneel advies wordt rekening gehouden met uw budget en praktische uitvoering. Zo kan een zelfbouwer ook altijd bij ons terecht.

EPC

(Energieprestatiecertificaat)

Koopt, verkoopt of verhuurt u een woning? Dan is een EPC-certificaat verplicht. Dankzij onze EPC-keuring wordt aangetoond hoe energiezuinig uw gebouw is. Isolatie, beglazing, warm water installatie en verwarming,... spelen hier allemaal een rol.

Veiligheidscoördinatie

Door ons uw veiligheid te laten coördineren, vermindert u drastisch het risico op ongevallen! Hier kunnen wij u bij helpen, zowel tijdens de ontwerpfase als tijdens de verwezenlijkingsfase.

Rioolkeuring

Bij nieuwbouw of bij grote werken aan uw leidingnet voor de afvoer van afval- en/of regenwater,is een keuring van privéwaterafvoer verplicht. Privéwaterafvoer betekend: uw leidingen voor regenwaterafvoer en vuilwaterafvoer tot aan de aansluiting op de openbare riolering.

Luchtdichtheidsmeting

Ook de luchtdichtheid speelt een belangrijke rol in de energievriendelijkheid van uw woning. Door onze luchtdichtheidstest kunnen we samen te weten komen hoe luchtdicht uw woning is. Een luchtdichtheidstest zorgt voor een beter S-peil en E-peil.

Ventilatieverslaggeving

Voldoende ventilatie is uiterst belangrijk in uw woning. Het zorgt voor minder vochtproblemen, maar bovenal voor een gezond binnenklimaat. U bouwt luchtdicht om energieverliezen te beperken; hierdoor is gecontroleerd ventileren noodzakelijk.

Chat met ons
×
Verstuur een berichtje
Verstuur
Of bel ons direct! +32 494 392 665